Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) begeleidt zijn/haar cliënten volgens de Richtlijnen Goede Voeding. Deze richtlijnen van de Gezondheidsraad hebben als doel een gezond eet en leefpatroon.

Opleiding en ontwikkeling.

Een gewichtsconsulent die is aangesloten bij BGN is in het bezit van een geldig diploma voor gewichtsconsulent. Dit diploma is behaald bij een geaccrediteerde opleider. Ook volgt de consulent regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in dit vakgebied.

Voor meer informatie over de gevolgde opleidingen en achtergrond van Janneke, klik hier.
Voor meer informatie over de gevolgde opleiding en achtergrond van Rutger, klik hier.

Maaltijdvervangers en afslankproducten.

Een gewichtsconsulent die is aangesloten bij BGN, verkoopt geen maaltijdvervangers of afslankproducten. Ook zullen deze producten niet door ons worden geadviseerd om te gaan gebruiken.

Als er door ons producten worden geadviseerd, dan zijn deze altijd breed verkrijgbaar. Wij hebben geen afspraken gemaakt met fabrikanten. Wij zijn dus ook niet afhankelijk van bepaalde winkels, merken of leveranciers.

Werkwijze en klachten.

Ben je niet tevreden en heb je een klacht? Wij lossen dit dan graag samen met jou op. Als wij er dan samen niet uitkomen, kan je vervolgens gebruik maken van de klachtenregeling van het BGN.  Klik hier voor de website voor het BGN.

Zorgverzekeraars.

Steeds meer zorgverzekeringen vergoeden gedeeltelijk of zelfs volledig een consult bij een BGN gewichtsconsulent. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op de pagina Vergoedingen door zorgverzekeraars.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF