Complete Lifestyle Change – Fit in 20 weken

complete lifestyle change

Je wilt graag gezonder eten, meer sporten en je fitter voelen. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is het programma: Complete Lifestyle Change iets voor jou.

Begin maart 2018 starten we met dit groepsprogramma. In 20 weken naar een gezond en fit leven met COMPLETE LIFESTYLE CHANGE. We combineren voedingsadvies, sport en leefstijlverbetering in een intensief en interactief programma met groepsbijeenkomsten, thuisopdrachten en een online community met je groepsleden.

Je wordt gewogen en gemeten en tijdens het programma houden we je vooruitgang bij. Begin juli 2018 is het programma afgerond, zodat je fit de zomer in gaat. We sluiten het programma af met een healthy summer picknick.

Wat gaan we doen?

Met Janneke (TPPR) ga je aan de slag met gezonde voeding, de bereiding en bewustwording wat je eet. Natuurlijk vergeten we het omgaan met verleidingen niet. Je krijgt praktische tips en stap voor stap gaan werken aan een gezond menu met verantwoorde keuzes. Loïs (Train je Fit!) laat je kennismaken met diverse sporten en geeft je opdrachten mee voor thuis. Zo kan jij zelf bepalen na afloop van het programma welke manier van bewegen en sporten jij het leukst vind en het beste bij jou past. Misschien loop je deze zomer dan wel je eerste hardloopwedstrijd of doe je mee aan een mudrun? Of is bootcamp meer iets voor jou?

complete lifestyle change

Meer informatie.

Alle informatie, data en kosten staan op de website: http://www.completelifestylechange.nl

Twijfel je of dit programma iets voor jou is? Mail of bel dan gerust naar +31 30 888 6546.

Aanmelden kan vanaf 8 januari 2018. Reserveer jouw plek tijdig.

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met Train je fit

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF