Leefstijlverbetering centraal in campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw!’

Leefstijlverbetering BGN

Leefstijlverbetering centraal in campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw!

Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw!’, die gewichtsconsulent Janneke van Valkenburg van TPPR Health & Performance VOF samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Janneke wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.

Campagne Leefstijlverbetering  ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

Gewichtsconsulent Janneke van TPPR Health & Performance VOF: “Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn. Of wat ze graag in het nieuwe jaar juist anders willen gaan doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes. En natuurlijk ook het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”.

Leefstijlverbetering BGN

Volg de gratis workshop ‘Menu make-over’

Als onderdeel van de campagne leefstijlverbetering verzorgt TPPR Health & Performance VOF de workshop ‘Menu make-over’. Tijdens deze gratis workshop gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De eerste workshop vindt plaats op maandag 11 december 2017  van 19:30 uur tot 20:30 uur. Het adres is Randhoeve 221 in Houten. Kijk voor informatie en aanmelden hier.

Persoonlijk advies

TPPR biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’ heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust +31 (0)30 888 6546 of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF