Voeding & Leefstijladvies

onze aanpak voeding en leefstijladvies

Onze aanpak.

Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Unieke aanpak.

Je lichaam is uniek! En dat vraagt altijd om een unieke aanpak. Daarom bieden wij een behandeling aan dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie en leefstijl. Wij kijken ook naar je eetgewoonten, persoonlijke voorkeuren en manier van leven. Bovendien houden we rekening met je huidige gezondheid en medische verleden. Alles bij elkaar maakt jouw unieke plan van aanpak.

Realistisch en haalbaar.

Daarna stellen wij samen met jou een realistisch en haalbaar doel vast. Vervolgens leer je en ontwikkel je jezelf door te doen. Met als doel een gezond eet en leefpatroon. Vandaar dat wij niet met maaltijdvervangers werken. Kortom gezonde voeding speelt bij ons de hoofdrol. Samen gaan we aan de slag.

Waarneembaar resultaat.

Onze aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij en passen we aan. We evalueren voortdurend om altijd het beste uit jezelf te halen.

Blijvend resultaat.

Wij weten dat het veranderen en aanpassen van je menu en manier van leven moeilijk is. Wij ondersteunen je met persoonlijke intensieve begeleiding en ook praktische tips. Door onze effectieve aanpak, welke gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling streven wij naar blijvend resultaat.

Evidence Based Practise.

Wij behandelen in onze praktijk op basis van Evidence Based Practise. Dit betekent dat de uitvoering is gebaseerd op de best beschikbare informatie en bewijs over doelmatigheid en doeltreffendheid. Wij combineren het beste externe bewijsmateriaal, dat vanuit (wetenschappelijk) onderzoek beschikbaar is, met onze eigen praktijkervaring en achtergrond. Dit allemaal in combinatie met de persoonlijke voorkeuren, de wensen en het verwachtingspatroon van onze cliënt.

Tevreden cliënten uit heel Nederland.

De mensen die wij mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl, (sport)voedingsprogramma op maat of hulp bij afvallen komen uit heel Nederland naar onze praktijk in Houten. Lees hier een aantal succesverhalen van tevreden cliënten.

Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons dan gerust +31 (0)30 888 6546 om een afspraak te plannen. Wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan het contactformulier in.

Behandelaars:

Janneke van Valkenburg 
Rutger van Valkenburg

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF