Alle programma’s van TPPR Health & Performance zijn maatwerk. Door intensieve en persoonlijke begeleiding werken we in een vooraf afgesproken termijn naar jouw doel.


Programma: Gezond & Fit

Gewichtsconsulent.

In dit programma neemt gezonde en verantwoorde voeding een belangrijke rol in. Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor je lichaam. Energie welke vervolgens belangrijk is om je fitter te voelen. Voor een gezond leven is bewegen ook belangrijk. Niet alleen voor een gezond en fit lichaam, maar daarnaast zal je merken dat dit een positieve werking heeft op je stemming.

Meer lezen


Sportvoeding & Supplementen

Sportvoeding.

Het maakt niet uit welke sport je beoefent. Alle sporters hebben koolhydraten nodig. Echter is de hoeveelheid koolhydraten wel van belang. Zo is het ook met eiwitten. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor onze spieren. Daarom is eiwit een essentieel onderdeel van het opbouwen van spiermassa.

Meer lezen


VoedingsadviesVoedingsadvies

Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend dat zij alles kunnen of mogen eten. Zij hebben een voedingsintolerantie of allergie. Dit kan bijvoorbeeld voor melksuiker (lactose) of gluten zijn . Of je kiest ervoor om vegetarisch of veganistisch te eten.  Voor mensen met een medische geschiedenis zoals een hoge bloeddruk of nierproblemen moet bijvoorbeeld zoutloos worden gekookt. En zo zijn er tal van redenen waarom er extra aandacht moet worden besteed aan het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen.

Meer lezen


 

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF