Programma’s

Alle programma’s van TPPR Health & Performance VOF zijn individueel maatwerk. Door intensieve en persoonlijke begeleiding werken we in een vooraf afgesproken termijn naar jouw doel.


 

Gewichtsconsulent.

In dit programma neemt gezonde en verantwoorde voeding een belangrijke rol in. Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor je lichaam. Energie welke vervolgens belangrijk is om je fitter te voelen. Voor een gezond leven is bewegen ook belangrijk. Niet alleen voor een gezond en fit lichaam, maar daarnaast zal je merken dat dit een positieve werking heeft op je stemming.

Lees Meer.>>


 

Sportvoeding.

Het maakt niet uit welke sport je beoefent. Alle sporters hebben koolhydraten nodig. Echter is de hoeveelheid koolhydraten wel van belang. Zo is het ook met eiwitten. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor onze spieren. Daarom is eiwit een essentieel onderdeel van het opbouwen van spiermassa.

Lees Meer.>>


 

Voedingsadvies.

Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend dat zij alles kunnen of mogen eten. Zij hebben een voedingsintolerantie of allergie. Dit kan bijvoorbeeld voor melksuiker (lactose) of gluten zijn . Of je kiest ervoor om vegetarisch of veganistisch te eten.  Voor mensen met een medische geschiedenis zoals een hoge bloeddruk of nierproblemen moet bijvoorbeeld zoutloos worden gekookt. En zo zijn er tal van redenen waarom er extra aandacht moet worden besteed aan het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen.

Lees Meer.>>


 

Emotie-eten.

Bij emotie eten worden interne prikkels vaak geïnterpreteerd als honger. Dus wellicht ben je verveeld, verdrietig of boos en wil je jezelf wat opvrolijken door lekker te gaan eten of snacken. Emotie-eten uit zich op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld in het bijzijn van anderen heel goed opletten wat je eet. Je weet goed wat gezonde voeding is. Maar door het ervaren van verschillende emoties kan het zijn dat je je laat verleiden door grote hoeveelheden ongezonde voeding zoals koek, snoep en snacks.

Lees Meer.>>


 

Leefstijladvies.

Veel mensen weten wat ze kunnen veranderen, maar zouden hier wel ondersteuning bij willen gebruiken. In dit traject werken we aan een gezonder, fitter en wellicht gelukkiger actief leven. Iemand die goed in zijn vel zit en gezond is, zit vaak ook vol met energie. Door voldoende rust en herstel, gezonde voeding en voldoende beweging blijf je vitaal. Vaak lukt dit. Maar soms ook even niet. Goed leefstijladvies kan je dan helpen je manier van leven aan te passen.

Lees Meer.>>


 

Cursussen – Trainingen

Naast de individuele behandelingen geven wij met enige regelmaat uiteenlopende cursussen – trainingen betreffende voeding, beweging of verbeteren van je leefstijl.
Wij bieden cursussen en trainingen aan exclusief voor onze cliënten en cursussen en trainingen welke toegankelijk zijn voor iedereen.

Lees Meer.>>

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF