Hardlopen

Cursus / Training: Hardlopen voor beginners in Houten.

Meer dan 4 miljoen Nederlanders lopen hard.

En dat is natuurlijk niet voor niets. Het mooie aan deze sport is, dat je overal kan hardlopen. Je krijgt er energie van en diverse onderzoeken tonen aan dat het gezond voor je is. En loop je regelmatig hard, heb je een gezonde leefstijl en let je op je voeding dan is het een goede manier om extra calorieën te verbranden en sneller af te vallen of om op gewicht te blijven. Een half uur hardlopen is toch al goed voor 300 tot 400 calorieën extra.

Begin met hardlopen.

Hardlopen is een relatief goedkope sport om mee te beginnen. Je kunt het doen wanneer jij er tijd voor hebt. Of het nu één, twee of drie keer per week is. Jij bepaalt je eigen schema en bepaald zelf wanneer je gaat sporten. Dit maakt het goed te combineren met een drukke (werk)week. Zo kan je lekker rustig voordat je gaat werken naar buiten voor een rondje of lekker je hoofd leeg maken tijdens het rennen na een drukke dag..

Hardlooptraining.

Twee keer per week, op dinsdagavond (20:00 uur) en zaterdagochtend (08:30 uur) geven wij hardlooptraining voor mensen die willen starten met hardlopen. We werken o.a. aan looptechniek, snelheid en uithoudingsvermogen.

De kosten hiervoor zijn €25,00 (inclusief BTW) per maand.

Wil je meer informatie of een keer komen meelopen? Bel ons gerust +31 (0)30 888 6546 of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF