Bij het programma: Gewichtsconsulent draait het om een bewuste manier van leven en omgaan met gezonde voeding.

In dit programma neemt afvallen of aankomen door middel van gezonde en verantwoorde voeding een belangrijke rol in. Je word hierin intensief begeleid door een gediplomeerd BGN– gewichtsconsulent Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor je lichaam. Energie welke vervolgens belangrijk is om je fitter te voelen. Voor een gezond leven is bewegen belangrijk. Niet alleen voor een gezond en fit lichaam, maar daarnaast zal je merken dat dit een positieve werking heeft op je stemming.

Hulp bij afvallen of aankomen in gewicht.

We kijken eerst grondig naar je huidige eetpatroon, het dagelijkse activiteitenniveau en je sport. Je wordt gemeten en gewogen. Dit is ons uitgangspunt om aan te gaan werken. Voordat we beginnen houd je een eetdagboek bij. Zo kunnen we samen kijken waar er verbeterpunten liggen en waar we aan kunnen werken.

Individueel en intensieve begeiding door gediplomeerd BGN – gewichtsconsulent.

Vervolgens stellen we een haalbaar doel vast. En gaan we in een hier vooraf afgesproken termijn aan werken. Misschien ga je binnenkort trouwen en wil je net wat strakker in je vel zitten of ben je net bevallen en wil je graag de zwangerschapskilo’s er weer vanaf hebben. Wat de reden ook is, de personal coach van TPPR staat voor je klaar! Onze programma’s zijn individueel en intensief. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij, passen we aan en evalueren we om het beste resultaat te behalen.

Om je optimaal te begeleiden beschikt een TPPR-coach over een HBO diploma in een medische richting, het diploma gewichtsconsulent en de specialisatie sportvoeding.

Kijk bij onze kennisblogs over aankomen en afvallen in gewicht.


Dit programma is van toepassing voor mensen die:

Blijvend willen afvallen of aankomen in gewicht.

In dit programma besteden we veel aandacht aan gedrag, voeding en beweging. Je wordt bewust van jouw persoonlijke valkuilen. Door je gedrag te veranderen en dit te herhalen word het een gewoonte.
Gezond en bewust leven onder begeleiding van onze gewichtsconsulent is geen onhaalbaar dieet.
Past dit programma bij jou, kies dan hier een van de tariefplannen

Zich vitaler willen voelen.

Eten, bewegen, slapen en stress hebben allemaal invloed op je vitaliteit. Deze punten komen allemaal aan bod in dit programma. Ook hier speelt bewustwording en het willen veranderen een belangrijke rol. Door het creëren van de juiste voorwaarden gaan we actief hiermee aan de slag. Door herhaling van gedrag wordt het een automatisme. Zo kan er een blijvend resultaat worden behaald.
Past dit programma bij jou, kies dan hier een van de tariefplannen

Meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546 ) of vul het contactformulier op de website in.


Uitgelichte thema’s.

Een paar kilo kwijt voordat je gaat trouwen.

TPPR Gewichtsconsulent trouwen

Je gaat binnenkort trouwen. De locatie is geregeld, de catering besteld, ook de muziek is uitgezocht, de gastenlijst is gemaakt en de uitnodigingen zijn intussen geschreven. Bijna alles is in gereedheid gebracht voor deze bijzondere dag. Maar je zou nog één ding graag veranderen. Je wilt natuurlijk te gekke en prachtige trouwfoto’s van jullie zelf en je wilt op deze dag het stralende middelpunt zijn. Hiervoor wil je erg graag een paar kilo kwijt voordat je gaat trouwen. Dit om net even wat strakker in je vel te zitten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden: Een paar kilo kwijt voordat je gaat trouwen


Back in shape komen na de vakantie.

TPPR Gewichtsconsulent Back in Shape

Je bent net terug van een heerlijke vakantie. Wat heb je genoten van het weer, de cultuur van het land en het lekkere eten. Bij thuiskomst meteen aan het wassen, opruimen en terug naar het gewone dagelijkse leven. Om nog even na te genieten van de leuke vakantie heerlijk je vakantiefoto’s aan het bekijken. Maar oh jee, je schrikt toch wel een klein beetje. Zie je daar nu een klein buikje of een ieniemienie vetrolletje? Vanzelfsprekend zijn mooie herinneringen onbetaalbaar en weegt dat niet op tegen een paar kilo meer. Maar wij van TPPR Health & Performance kunnen heel goed begrijpen dat je liever die paar extra kilo’s er weer vanaf wilt hebben. Dus: back in shape na de vakantie!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden: Back in shape na de vakantie


Na je zwangerschap weer op gewicht komen.

TPPR Gewichtsconsulent zwangerschap

Negen maanden lang heeft er in jouw lichaam een klein mensje gegroeid. Lichamelijk heeft dit bij jouw ervoor gezorgd dat je een aantal kilo’s bent aangekomen in gewicht. Dit is natuurlijk ook het extra gewicht van je kindje, het vruchtwater, je hebt meer bloed en natuurlijk ook wat extra vet zodat je na de geboorte je baby borstvoeding kan geven. Een aantal kilo is in de eerste weken na je bevalling weer verdwenen. Helaas blijft er bij veel vrouwen toch nog een restant over. Je wilt waarschijnlijk na je zwangerschap weer op gewicht komen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden: Na je zwangerschap weer op gewicht komen


Meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546 ) of vul het contactformulier op de website in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF