Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent

Een gezond gewicht met een BGN-gewichtsconsulent.

Er zijn veel verschillende redenen waarom het belangrijk is om op een gezond gewicht te blijven of komen. Allereerst is het zo dat je met een juist lichaamsgewicht zorgt voor een gezonde BMI. Op die manier ben je beter in balans, en ook beter bestendig tegen ziekte. Dit kan gaan om kortdurende ziektes, maar ook een ziekte als diabetes type 2, ga je sneller uit de weg wanneer je goed op gewicht bent. Daarnaast is het voor veel mensen fijn om goed op gewicht te blijven, zodat ze lekkerder in hun vel zitten. Het is fijn om bepaalde kleding te passen bijvoorbeeld.

Wat is er allemaal nodig om goed op gewicht te blijven?

Natuurlijk denk je nu meteen aan minder eten. Maar dit is niet per se waar. Het gaat niet zo zeer om minder eten, het gaat om het juiste voedingspatroon. Dit voedingspatroon dient gebalanceerd te zijn. Iedere persoon heeft weer een ander soort voeding nodig. De een sport meer dan de ander en heeft dan meer calorieën nodig. Naast voeding is het ook belangrijk om goed in beweging te blijven. Hierbij is het zaak om niet te overdrijven. Zorg dat je precies zoveel sport dat het gezond blijft. Je wil blessures immers voorkomen.

Stel doelen met een gewichtsconsulent en bereik die doelen ook met hulp bij afvallen.

Natuurlijk kun je zelf al een hoop doen door beter op gewicht te blijven of te komen. Maar hulp bij afvallen is vaak ook fijn. Met een BGN-gewichtsconsulent kijk je naar alles wat nodig is om tot bepaalde doelen te komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een voedingsschema, een sportschema en nog meer informatie. Het is fijn als je merkt dat je op een gegeven moment resultaat ziet. En dit is zeker het geval met onze adviezen. Wij gaan voor blijvend resultaat.

Zoek jij hulp bij afvallen? Neem dan zeker contact op.

Wanneer je informatie wil over onze diensten, is het handig om contact op te nemen. Bel gerust eens naar +31 (0)30 888 6546. Je zal dan te woord worden gestaan door een specialist die je perfect kan informeren over al onze diensten. Overigens is het ook goed om aan te geven dat dit soort adviezen door bepaalde zorgverzekeraars worden vergoed. Neem contact op met je eigen zorgverzekeraar om te checken of dit zo is of kijk in het overzicht. Hopelijk tot snel!

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF