Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent.

Bij behandeling door de gewichtsconsulent draait het om een bewuste manier van leven en omgaan met gezonde voeding.

In dit traject neemt afvallen of aankomen door middel van gezonde en verantwoorde voeding een belangrijke rol in. Je word hierin intensief begeleid door een gediplomeerd BGN– gewichtsconsulent. Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor je lichaam. Energie welke vervolgens belangrijk is om je fitter te voelen. Voor een gezond leven is bewegen belangrijk. Niet alleen voor een gezond en fit lichaam, maar daarnaast zal je merken dat dit een positieve werking heeft op je stemming.

Hulp bij afvallen of aankomen in gewicht.

We kijken eerst grondig naar je huidige eetpatroon, het dagelijkse activiteitenniveau en je sport. Je wordt gemeten en gewogen. Dit is ons uitgangspunt om aan te gaan werken. Voordat we beginnen houd je een eetdagboek bij. Zo kunnen we samen kijken waar er verbeterpunten liggen en waar we aan kunnen werken.

Individueel en intensieve begeleiding door gediplomeerd BGN – gewichtsconsulent.

Vervolgens stellen we een haalbaar doel vast. En gaan we in een hier vooraf afgesproken termijn aan werken. Misschien ga je binnenkort trouwen en wil je net wat strakker in je vel zitten of ben je net bevallen en wil je graag de zwangerschapskilo’s er weer vanaf hebben. Wat de reden ook is, wij staan voor je klaar! Onze behandelingen zijn individueel en intensief. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij, passen we aan en evalueren we om het beste resultaat te behalen.

Kijk bij onze kennisblogs over aankomen en afvallen in gewicht.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546 ) of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF