Back in shape na een heerlijke vakantie

Je bent net terug van een heerlijke vakantie. Wat heb je genoten van het weer, de cultuur van het land en het lekkere eten. Bij thuiskomst meteen aan het wassen, opruimen en terug naar het gewone dagelijkse leven. Om nog even na te genieten van de leuke vakantie, heerlijk je vakantiefoto’s aan het bekijken. Maar oh jee, vervolgens schrik je toch wel een klein beetje. Zie je daar nu een klein buikje of een ieniemienie vetrolletje?

TPPR Gewichtsconsulent Back in Shape

Vanzelfsprekend zijn mooie herinneringen onbetaalbaar en weegt dat niet op tegen een paar kilo meer. Maar wij, de coaches van TPPR Health & Performance kunnen heel goed begrijpen dat je liever die paar extra kilo’s er toch weer vanaf wilt hebben. Dus: back in shape na de vakantie!

Back in shape na de vakantie.

Wil je na een super leuke vakantie met heel veel mooie herinneringen je vakantie-kilo’s die er toch stiekem zijn aangekomen er ook weer af krijgen? De coaches van TPPR helpen je uiteraard graag om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. We maken samen met jouw een eetschema op maat en geven je handige en praktische tips over voeding en bewegen. Ook vinden wij het belangrijk dat de kilo’s er uiteraard vanaf blijven. Daarom bieden wij geen standaard (crash) dieet maar leren we je wat een gezond voedingspatroon is en hoe je dit vervolgens gemakkelijk kunt blijven volhouden.

Hulp bij afvallen.

Wil je in een periode van drie maanden ongeveer 5 kilo gewicht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier? En wil je dat de verloren kilo’s er vervolgens niet meteen weer aanzitten? Schakel de hulp in van één van onze behandelaars van TPPR Health & Performance. Zij kunnen je helpen met het verantwoord en op een gezonde manier afvallen. Je krijgt een op maat gemaakt menu en handige tips over voeding en beweging. Samen kijken we wat haalbaar is voor je.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546 ) of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF