Een paar kilo kwijt voordat je gaat trouwen

Je gaat binnenkort trouwen. De locatie is geregeld, de catering besteld, ook de muziek is uitgezocht, de gastenlijst is gemaakt en de uitnodigingen zijn intussen geschreven. Bijna alles is in gereedheid gebracht voor deze bijzondere dag. Maar je zou nog één ding graag veranderen. Je wilt natuurlijk te gekke en prachtige trouwfoto’s van jullie zelf en je wilt op deze dag het stralende middelpunt zijn. Hiervoor wil je erg graag een paar kilo kwijt voordat je gaat trouwen. Dit om net even wat strakker in je vel te zitten.

TPPR Gewichtsconsulent trouwen

Ga je binnenkort trouwen en wil net even wat strakker in je trouwjurk of kostuum?

Voor veel vrouwen is het uitzoeken van een trouwjurk een feestje. Dit is hét moment waar je als klein meisje altijd al van had gedroomd. Het uitzoeken van een schitterende bruidsjurk. Iedereen wil er op zijn mooist uitzien. Je trouwt in principe maar één keer. Vrouwen gaan ruim negen maanden van te voren op ‘jacht’ naar dé jurk. Als ze vervolgens het droomexemplaar hebben gevonden dan word hij besteld en kan je hem 8 weken voor de heugelijke dag ophalen. De meeste vrouwen willen graag een paar kilo kwijt voordat ze gaan trouwen. Ze gaan dus tussen het uitzoeken van de jurk en het ophalen van de jurk aan de slag om wat extra kilo’s te verliezen.

Hulp bij afvallen.

Wil je in een periode van drie maanden ongeveer 5 kilo gewicht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier? En wil je dat de verloren kilo’s er vervolgens niet meteen weer aanzitten? Schakel de hulp in van één van onze behandelaars van TPPR Health & Performance. Zij kunnen je helpen met het verantwoord en op een gezonde manier afvallen. Je krijgt een op maat gemaakt menu en handige tips over voeding en beweging. Samen kijken we wat haalbaar is voor je.

 

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546 ) of vul het contactformulier in.

 

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF