Leefstijladvies

 

 

Leefstijladvies

Een gezond leven is heel belangrijk. Het bepaald hoe we ons voelen, of we gelukkig zijn. Diep van binnen weet iedereen dat het het beste is om gezond te leven, maar waarom is dat dan zo moeilijk? Een goed leefstijladvies kan je hier bij helpen.

Gezond leven kan soms lastig zijn. Je hebt niet altijd zelf invloed op wat je eet. Sociale verplichtingen zijn er altijd. Denk aan etentjes met collega’s een verjaardag of BBQ. We zijn vaak maar voor een bepaalde periode goed gemotiveerd en daarna zwakt de motivatie wat af. Je hebt honger, en je begint jezelf af te vragen of het het wel waard is om nu te kiezen voor een verantwoorde snack of toch dat lekkere koekje. Word je wel gelukkig van die strijd met jezelf? Het antwoord weet je stiekem wel, het is: ja. Het zal op de korte termijn fijn zijn om van die lekkere chips te genieten, maar op de lange termijn wordt je er gelukkiger van om voor gezonde en verantwoorde voeding te kiezen en een fit lichaam op te bouwen.

Leefstijladvies, we kijken naar alle facetten.

Natuurlijk kun je wel wat hulp gebruiken bij het volhouden van deze gezonde leefstijl. We geven je graag een goed advies hierin, zodat je zelf het gemakkelijk kan doorpakken. We gaan samen werken aan een gezonder leven. Alle aspecten zullen aan bod komen: gezonde voeding, voldoende beweging, rust en slaap en mentale ondersteuning. Samen gaan we in overleg en we zullen al jouw wensen meenemen in een persoonlijk advies. Jouw doel is ons doel.

Lekker in je vel!

Een goed leefstijladvies kan je helpen om je manier van leven aan te passen. De sleutel bij het maken van gezonde keuzes is dat je elke keer dat je voor een keuze staat jezelf afvraagt: is het het waard? Is het het waard om een vette pizza te bestellen terwijl je ook bijvoorbeeld een lekkere maaltijdsalade kunt maken? Is het het waard om nu op de bank te blijven liggen terwijl je lekker zou kunnen hardlopen of te gaan wandelen met een vriend of vriendin? Het antwoord is ja, het voldane gevoel dat je ervan krijgt als je klaar bent is onbetaalbaar. Zo geven we je nog veel meer tips om moeilijke verleidingen te weerstaan. En natuurlijk mag je heus wel eens wat lekkers eten of een workout overslaan. Als je maar lekker in je vel zit en je zorgt voor de juiste balans.

Spreekt deze behandeling jou aan?

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vergoeding door de aanvullende zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je zorgverzekeraar of kijk in het overzicht.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust +31 (0)30 888 6546 of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF