Leefstijladvies

Leefstijladvies.

Veel mensen weten wat ze kunnen veranderen, maar zouden hier wel ondersteuning bij willen gebruiken. In dit traject werken we aan een gezonder, fitter en wellicht gelukkiger actief leven.

Iemand die goed in zijn vel zit en gezond is, zit vaak ook vol met energie. Door voldoende rust en herstel, gezonde voeding en voldoende beweging blijf je vitaal. Vaak lukt dit. Maar soms ook even niet. Goed leefstijladvies kan je dan helpen je manier van leven aan te passen.

In dit traject werken we samen naar een gezondere leefstijl. Alle aspecten passeren de revue; Gezonde goede voeding, beweging op je eigen niveau, voldoende rustmomenten en slaap en mentale ondersteuning. Het vinden van de juiste balans is enorm belangrijk voor een fitter en gezonder leven.

Persoonlijk plan.

Door middel van een persoonlijk opgesteld leefstijladvies met voedingsplan ondersteunen wij je om een gezonde, actieve leefstijl te behouden en/of te bereiken. We stellen samen met jouw haalbare doelen met eventueel subdoelen zodat je je einddoel behaald.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 65 46) of vul het contactformulier in.

Leefstijladvies wordt gegeven door Janneke en vanaf mei 2018 ook door Rutger.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF