Bij het programma: Voedingsadvies geven we advies op maat voor een evenwichtig menu met de juiste voedingstoffen.

Gewichtsconsulent? Klik hier
Sportvoeding? Klik hier

Voor heel veel mensen is het niet vanzelfsprekend dat zij alles kunnen óf mogen eten. Zij hebben een voedingsintolerantie of allergie. Dit kan bijvoorbeeld voor melksuiker (lactose) of gluten zijn . Voor mensen met een te hoge bloeddruk moet er zoutloos worden gekookt. Zo zijn er tal van redenen waarom er extra aandacht moet worden besteed aan het binnen krijgen van de juiste voedingsstoffen. Met persoonlijk voedingsadvies van een professionele Food Coach wordt eten weer een feestje!

In veel gevallen zijn er smakelijke en voedzame alternatieven voor de ingrediënten die uit het menu worden gehaald. Maar dat moet je net even weten. Ook hoe je ze kan combineren met andere producten.

Veel mensen weten heel goed wat ze beter niet kunnen eten. Dit weten ze vaak al jaren. Maar de markt verandert voortdurend. Er komen steeds meer producten op de markt die voor bijna iedereen toegankelijk zijn. Omdat mensen graag vast willen houden aan voeding die ze kunnen verdragen, durven ze niet echt iets anders te proberen en wordt hun voedingspatroon wat saai en eentonig.

Voedingsadvies met begeleiding van een professionele Food Coach.

We kijken eerst grondig naar je huidige eetpatroon, het dagelijkse activiteitenniveau en je sport. Je wordt gemeten en gewogen. Dit is voor ons het uitgangspunt om aan te gaan werken. Voordat we beginnen houd je een eetdagboek bij. Zo kunnen we samen kijken waar er verbeterpunten liggen en waar we aan kunnen werken.

Individueel en intensief.

Vervolgens stellen we een haalbaar doel vast. En gaan we in een hier vooraf afgesproken termijn aan werken. Onze programma’s zijn individueel en intensief. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij, passen we aan en evalueren we om het beste resultaat te behalen.


Dit programma is onder andere van toepassing op mensen die:

Een voedingsintolerantie, overgevoeligheid of allergie hebben en graag willen afvallen of juist willen aankomen in gewicht.

TPPR Voedingsadvies

Krijg je elke keer na het eten van een bepaald voedingsmiddel vervelende (buik)klachten? Dan kan het zijn dat je een voedingsintolerantie hebt. Wij adviseren om dit altijd eerst te laten testen door een specialist in het ziekenhuis. Vervolgens helpt een coach van TPPR Health & Performance je op weg om lekker te eten en je weer fitter te voelen, rekening houdend met je intolerantie, overgevoeligheid of allergie.
Past dit programma bij jou, kies dan hier een van de tariefplannen. 


Wil je meer informatie? Bel ons gerust (+31 30 888 6546) of vul het contactformulier op de website in.

 

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF