Rutger van Valkenburg

Rutger van Valkenburg

Praktijkmanager – Adviseur Voeding & Leefstijl

“Een gezonde manier van leven, lekker in bezig zijn en het verliezen van overtollig gewicht gun ik iedereen! Samen gaan we aan de slag om weer grip krijgen op je leven.”

Voeding heeft altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Na de middelbare school, heb ik een opleiding gevolgd richting voeding en levensmiddelen. Ik werd bedrijfsleider bij verschillende foodretail organisaties, totdat ik in 2002 bij de bank een adviserende rol kreeg.  Sinds 2003 ben ik getrouwd met Janneke en vanaf 2006 zijn wij ook zakelijk partners.

In 2012 moest bij mij drastisch de knop om. Ik woog inmiddels ruim 130 kilo. Mijn manier van leven was redelijk destructief geworden. Samen met Janneke zijn we onze manier van leven compleet gaan veranderen. Gezond eten, bewegen en balans krijgen in ons leven. De jaren daarna viel ik bijna 40 kilo af. Om mensen mee te nemen in onze reis naar een gezonde leefstijl, zijn we de blog MAXIMAAL|minderen begonnen. Voorheen was mijn dagelijkse activiteit samen te vatten tot auto-bureau-auto-eetkamertafel-bank-bed. Doordat mijn leefstijl 180 graden gedraaid is, is het mij gelukt om de NYC marathon in 2016 samen met Janneke te lopen.

Opleidingen:

Op dit moment volg ik diverse opleidingen om mensen professioneel te kunnen begeleiden met het nemen van de juiste stappen naar een gezondere manier van leven.

  • Diploma verwacht (mei 2018): HBO-Bachelor programma Medische Basiskennis (Plato eindtermen –  CPION geregistreerd)
  • Diploma verwacht (juli 2018):Diploma Gewichtsconsulent (BGN – geaccrediteerd)

Contact:

Telefoonnummer: +31 (0)6 40 18 02 03
Email: rutger@tppr.nl

Lees hier meer over de achtergrond van Janneke.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF