Bij ieder programma past een geschikt tariefplan.

Wij hebben onze pakketten ingedeeld in verschillende tariefplannen. Dit is gemakkelijk en overzichtelijk voor jou.

Je kunt kiezen tussen 3 tariefplannen. We hebben een kort programma van 6 weken, een middellang programma van 3 maanden en een lang programma van 6 maanden. Bij ieder tariefplan staat duidelijk omschreven wat we samen gaan doen, in een vooraf vastgestelde periode.

Tariefplannen

Jouw lichaam is uniek en dat vraagt altijd om een unieke aanpak. Daarom bieden wij een programma dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie.

We stellen vervolgens samen met jou een realistisch en haalbaar doel vast. Je leert en ontwikkelt jezelf door te doen. Samen gaan we er dan mee aan de slag. Gezonde voeding speelt hierin uiteraard de hoofdrol.

Onze aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende jouw maatwerk-traject sturen we bij. Als het nodig is passen we je doel aan. Ook evalueren we natuurlijk tussentijds. Dit om altijd het beste uit jezelf te blijven halen.

Wij weten dat het veranderen en aanpassen van je menu, en een andere manier van leven, moeilijk is. Wij ondersteunen je daarom met persoonlijke intensieve begeleiding. Ook krijg je praktische tips. Door onze effectieve aanpak, welke gericht is op jou persoonlijke ontwikkeling streven wij naar blijvend resultaat.

Alle 3 resultaten

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF