Tariefplan 2 sterren

Waardering 4.83 op 5 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)

425.00

Dit programma duurt gemiddeld 3 maanden.

Wat is inbegrepen:

Bij ieder programma kan je een gewenst tariefplan kiezen. Zo is er altijd een combinatie welke aan jouw wensen en eisen voldoet.

Dit tariefplan bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Introductiepakket (met o.a. eetdagboek en bewaarmap)
 • Intakegesprek (60 minuten)
 • Bodyscan inclusief rapportage
 • Persoonlijk Voedingsschema
 • Gedurende het programma onbeperkt toegang tot e-consults
 • 10 Consulten (30 minuten)
 • 1 Groepsvoorlichting (basis)
 • 50% korting op de groepsvoorlichting (gevorderden)
 • Evaluatiegesprek (60 minuten)
 • Betaling in 3 termijnen mogelijk (Factuur)
 • (Gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.

Heb je vragen over de inhoud van dit tariefplan? Misschien staat je antwoord hier of neem contact met ons op.

Meer informatie over TPPR Health & Performance VOF.

Onze belofte: Alles wat wij doen, draait om jou! We staan voor onze hoge kwaliteit van service en advies. Wij zijn er voor je als het goed gaat, maar ook juist als het even tegen zit. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Blijvend resultaat is altijd het uitgangspunt bij het behalen van jouw persoonlijke doel.

6 beoordelingen voor Tariefplan 2 sterren

 1. Waardering 4 uit 5

  Karin

  Eerst 1e plan gedaan met gezond en fit. Toen wel afgevallen, maar wilde graag meer. Gekozen om ook het 2e plan te doen. Nu 14 kilo kwijt in 15 weken. Mijn doel is om deze manier van eten en bewegen zelf vol te houden. Dat gaat mij lukken en anders bel ik gewoon weer 😉 Groetjes Karin

 2. Waardering 5 uit 5

  Eigenwijsje

  Kwam om af te vallen bij je. Toch moest ik meer gaan eten en op vaste tijden. Doodeng vond ik het. Heeft ook wel even geduurd voordat het kwartje viel. Ik ben niet heel veel kilo’s kwijt, maar ben strakker. Ik durf in bikini naar het strandje toe. De laatste 4 kilo lukt mij zelf nog wel voor de zomer. Dankjewel

 3. Waardering 5 uit 5

  Marion (via Facebook)

  Begin augustus klopte ik bij Janneke aan. Al heel lang wilde ik de nodige kilo’s kwijt en heel graag meer bewegen. Dat bewegen was nogal een dingetje in verband met lichamelijk trammelant (2 dreigende hernia’s en lumbale stenose).
  Nu, 12 weken verder, ben ik heel wat kilo’s kwijt, heb ik mijn eet- en bewegingspatroon bijgesteld en voel ik me fitter dan ooit.
  Janneke heeft mij de tools en handvatten aangereikt om dit resultaat te behalen. Natuurlijk moet je het zelf doen maar de mentale en ook praktische steun die Janneke aanreikt hebben mij enorm geholpen!
  De narigheid in de rug is er nog maar geeft nauwelijks nog klachten. Opereren is nu niet aan de orde. Lichamelijk en mentaal sterker, zo voel ik me. Hoera! En dankjewel Janneke!

 4. Waardering 5 uit 5

  Meike

  Het is al weer bijna een week na mijn laatste weegmoment… Je zult het haast niet geloven, maar wat is het ontzettend spannend om na 3 maanden intensieve begeleiding ‘op eigen benen te staan’!

  Veel diëten heb ik gevolgd, maar geen van allen hadden het gewenste resultaat. In de zomer van dit jaar heb ik besloten om handvatten te zoeken om de strijd tegen overgewicht aan te gaan.

  Samen met Janneke heb ik doelen gesteld en heeft zij mij van alles geleerd over gezonde voeding, maar ook een gezonde levensstijl. Janneke is ontzettend kundig en werkt samen met jou om je eigen doel te bereiken. De handvatten die zij aanreikt zijn heel waardevol en gemakkelijk te hanteren zijn. Dus geen moeilijke eetschema’s, geen ‘hongerlijden’, geen onmogelijke recepten. Kortom; heel erg goed vol te houden! Echt een aanrader voor degene die twijfelt!!

  Inmiddels ben ik veel kilo’s kwijt, draag ik inmiddels 2 kledingmaten kleiner en voel ik me 1000x fitter! Lieve Janneke (en Rutger natuurlijk ook!) het was ontzettend fijn om elke week bij je te kunnen wegen en dank voor de lieve support! Toppers zijn jullie!! 🙂

 5. Waardering 5 uit 5

  Karin (via Facebook)

  Waar klop je aan voor advies bij extreem overgewicht in combinatie met allergieën en voedingsintolerantie? Diëtisten bleken niet voldoende kennis en kunde te hebben om mij te helpen. Een voedingsdeskundigen had die kennis wel, maar zij had weinig kennis op het vlak van sport en bewegen. En de stimulans ontbrak om het vol te houden. Enigszins septisch ging ik op de thee bij Janneke. En het gesprek was open, vriendelijk en ze wist ook inderdaad veel van allergieën af en het effect op het lichaam en de energiebalans. Daarnaast vertelde ze mij ‘en alles wat ik niet weet, dat ga ik voor je uit zoeken’. Dat gaf me vertrouwen. En eind augustus was ik er klaar voor. Inmiddels had ik in mijn omgeving diverse wandelmaatjes gevonden en had ik bij de huisarts mij volledig laten doormeten wat betreft: cholesterol, diabetes, vitamine D en coeliakie. Alles was in orde, dus we konden van start. Janneke vroeg me in het eerste consult helemaal uit en ging aan de slag met een persoonlijk eet plan. Daarin nam ze al mijn allergieën en intoleranties mee. Hierdoor hoefde ik niet te veel na te denken en kon gelijk aan de slag. Oké toegegeven, ook ik had de eerste twee weken een knorrende maag en heel veel trek in lekkere dingen. Maar daarna ging het als een speer. Ook gaf ze me likes op mijn sportactiviteiten en werd ik steeds enthousiaster om te bewegen en om me aan het eet plan te houden. Inmiddels mag ik het solo zelf gaan ervaren. Echter dan wel 11,5 kg lichter! En dan roep Janneke leuk ‘je bent een topper!’ Echter zonder toppers Janneke en Rutger was ik hier niet aan begonnen en ook niet zo goed in geworden. Waarin? Afvallen natuurlijk!

 6. Waardering 5 uit 5

  Claudia

  Na twee zwangerschappen lukte het me maar niet om te afvallen. Ik kwam nooit verder dan 5 kilo. Ik ben nog nooit bij een diëtste geweest en dat wilde ik ook niet vanwege met strakke eetschema. Totdat ik reclame van TPPR in de bus kreeg: ‘Geen algemeen dieet maar een oplossing op maat’. Ik wist meteen: Dit is ‘ m! Ik heb meteen op de website gekeken en dacht: ‘wow’ en kreeg een goed gevoel erbij.

  Ondanks mijn slechthorendheid heeft Janneke heel veel geduld voor mij gehad en het klikte ook goed met haar. Ze ondersteunde mij met persoonlijke begeleiding. Gezonde voeding speelt inderdaad de grote hoofdrol en wat heb ik veel van Janneke geleerd. Ook kreeg ik heel veel praktische tips. Janneke zei iedere keer: ‘Het lukt je wel!’ Dat motiveerde me.

  Ik heb nooit geweten dat afvallen zo makkelijk ging. Het sporten gaat me ook makkelijker af en ik kan er meer energie in kwijt! Nu draag ik 2 kledingmaten kleiner en dat is G-E-W-E-L-D-I-G! Helaas zijn de 3 maanden bij Janneke alweer om. Maar ik ben me meer bewust geworden van gezonde voeding en kan er makkelijker mee omgaan!

  Janneke, je bent echt een TOPPER! Echt een aanrader om dit te doen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF