Bij ieder programma past een geschikt tariefplan.

Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Je lichaam is uniek en dat vraagt altijd om een unieke aanpak. Daarom bieden wij diverse programma’s  aan met bijpassende tariefplannen welke helemaal afgestemd kunnen worden op jouw specifieke situatie. Wij kijken naar je eetgewoonten en manier van leven. Natuurlijk houden we rekening met je huidige gezondheid en medische verleden als we samen een programma samenstellen.

Daarna stellen wij samen met jou een realistisch en haalbaar doel vast. Je leert en ontwikkelt jezelf door te doen. Samen gaan we aan de slag. Gezonde voeding speelt de hoofdrol.

Onze aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende het maatwerk traject sturen we bij, passen we aan en evalueren we om altijd het beste uit jezelf te halen.

Wij weten dat het veranderen en aanpassen van je menu en manier van leven moeilijk is. Wij ondersteunen je met persoonlijke intensieve begeleiding en ook praktische tips. Door onze effectieve aanpak, welke gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling streven wij naar blijvend resultaat.


Tariefplannen.

Tariefplannen

 

Een overzicht van de vergoedingen vanuit de zorgverzekering vind je hier: Compleet overzicht van de vergoedingen door zorgverzekeraars


 Om een afspraak te maken bel je naar: +31 30 888 6546

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF