TPPR, goud-partner van Sportgala Houten 2017

Sportgala Houten

TPPR, goud-partner van Sportgala Houten 2017.

Op maandag 5 februari 2018 wordt in Theater Aan de Slinger voor de zevende keer het Sportgala Houten georganiseerd. De Houtense sportwereld komt deze avond samen. Sporters, teams, talenten, coaches en vrijwilligers krijgen een welverdiende plaats in de spotlight voor hun prestaties en inzet in het jaar 2017.

Feestelijke avond.

Het Sportgala Houten is de feestelijke avond waarop sportprestaties, sportaanbod en sportbeleving in Houten en door Houtenaren zo breed mogelijk worden gepresenteerd. En de avond waarop sporters en sportaanbieders elkaar ontmoeten, van elkaars activiteiten vernemen en ervaring en kennis kunnen uitwisselen. Deze keer eens niet gekleed in sporttenue, maar strak in het pak of in de mooiste jurk.

Sportgala Houten

Sporter van het jaar.

Kandidaten voor de prijs kunnen worden voorgedragen door sportaanbieders of sportliefhebbers uit de gemeente Houten. Dat geldt ook voor Houtense sporters die buiten de gemeente hun sport beoefenen. Van oktober tot en met ongeveer half december kunnen kandidaten worden aangemeld.

Een onafhankelijke jury kiest vervolgens uit alle inzendingen drie genomineerden per categorie. Daarna kan iedereen online stemmen op de genomineerden. Bij de uiteindelijke jury geldt dit vervolgens als één stem, waarna de jury de uiteindelijke winnaars bepaalt.

Het Sportgala Houten brengt een saluut aan de sport. In het zaalprogramma, ook gevuld met muzikale bijdrage van eigen bodem, is aandacht voor de sportieve topprestaties, maar ook voor breedtesport, jeugdsport en het aangepast sporten. Op 5 februari 2018 sluiten wij dan het sportjaar 2017 op feestelijke wijze definitief af.

Sponsoring.

Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gebalanceerde basisvoeding zorgt voor betere sportprestaties, kracht, uithoudingsvermogen en herstel. Variatie is het startpunt voor iedere sporter, ongeacht het niveau. Genoeg koolhydraten voor energie, eiwitten voor herstel en vetten voor onder andere het opnemen van de juiste vitamines.

Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit jaar GOUD-partner van het Sportgala Houten mogen zijn.

De winnaars van de diverse individuele categorieën, te weten Sporter m/v, Sporttalent, Sportvrijwilliger, Sportfoto bieden wij als extra beloning een compleet sportvoedingsadvies gesprek aan inclusief metingen en weging. Voor de winnaars in de categorieën Sportploeg en Sportcoach bieden wij de groepsvoorlichting Sport & Voeding aan.

Op deze manier hopen wij bij te dragen aan de sportieve ontwikkeling van de winnaars van het Sportgala Houten.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Bel ons gerust +31 (0)30 888 6546 of vul het contactformulier in.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF