Veiligheid van gebruik website TPPR Health & Performance gegarandeerd door beveiligde verbinding.

Veiligheid

Veiligheid van gebruik website TPPR.

Gisteren verscheen er een artikel in de media over de veiligheid van het gebruik van websites van zorgaanbieders.

Volgens Open State Foundation, de organisatie voor digitale transparantie, heeft maar 30% van de ruim 22.000 onderzochte websites een beveiligde verbinding en kan de veiligheid van de website garanderen.

Kijk hier voor het gehele artikel op de website van De Telegraaf.

Veiligheid gebruik website TPPR Health & Performance.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. De veiligheid van het gebruik van de website is daarom erg belangrijk voor ons.

Onze website maakt gebruik van een SSL-verbinding. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker.

Een SSL-verbinding kan je eenvoudig herkennen aan de url (https://tppr.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk.

Veiligheid

Versleutelde gegevens via HPPS-verbinding.

Bij HTTPS worden gegevens versleuteld, waardoor het voor buitenstaanders onmogelijk zou moeten zijn om erachter te komen wat er wordt verstuurd. Ook aanpassing van de uitgewisselde gegevens door derden is dan niet mogelijk.

Wanneer je jezelf aanmeldt voor een van onze programma’s vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.
De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TPPR Health & Performance en die van een derde partij voor back-up doeleinden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wanneer je een e-mail of andere berichten (e-consult) naar ons verstuurd, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.
Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens als die voor de situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden.
Ook deze gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TPPR Health & Performance en die van een derde partij. Vanzelfsprekend zullen wij ook deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Lees hier onze volledige privacy verklaring.

error: De inhoud van deze website kan niet worden gekopieerd. Met vriendelijke groet, TPPR Health & Performance VOF